Als vrienden met een jarenlange ervaring binnen de winkeldiefstalpreventie zagen we gigantische bedragen verloren gaan aan diefstal. Dit is alleen maar toegenomen na de introductie van de zelfscan. Wij zagen dat dit, naast omzetverlies, een onveilig gevoel opriep bij zowel het personeel als de klant.

Wij zijn ervan overtuigd dat goed getraind personeel de klanttevredenheid kan verhogen en tegelijkertijd winkeldiefstal gaat voorkomen. Door met ons te gaan samen werken, levert dit u als ondernemer zelfverzekerd personeel op die weet hoe ze kunnen handelen bij winkeldiefstal.

Bert Andriessen, 38 jaar.

Op mijn 16e ben ik mijn werkzame carrière begonnen binnen de supermarktbranche. Dit heb ik een aantal jaren gedaan. Mijn interesse in winkeldiefstalpreventie werd hier gewekt en ik heb hier een vervolg aan gegeven door in 2001 als winkelbeveiliger te gaan werken. Na 5 jaar in uniform diverse grote winkelketens beveiligd te hebben ben ik voor het Retail Interventie Team gaan werken. Een periode waarin ik met een specialistisch team door Nederland trok om daar waar veel winkeldiefstallen plaatsvonden zoveel mogelijk aanhoudingen te verrichten. Ik kan zeggen dat ik door deze ervaring alles heb meegemaakt op het gebied van winkeldiefstal en agressie. Mijn werkzaamheden voor Andriessen criminaliteitspreventie ervaar ik als zeer uitdagend en zinvol. Naast deze werkzaamheden geef ik leiding aan de beveiliging binnen een TBS kliniek.

Wat doen we voor u?   

Beni Grabic, 35 jaar.

Op mijn 17e ben ik begonnen met werken in de beveiliging, dit heb ik 3 jaren gedaan. Op mijn 20e ben ik de politieopleiding gaan volgen welke ik in 2010 met succes heb afgerond. Binnen de politie heb ik diverse taken vervuld, zoals basispolitiezorg en recherchewerkzaamheden. Ik heb hier veel ervaring opgedaan met het herkennen van afwijkend gedrag, agressie en hoe dat positief te beïnvloeden met mijn houding en communicatie. Momenteel ben ik sinds 2020 de trotse mede-eigenaar van het bedrijf Andriessen Criminaliteitspreventie.

Wat doen we voor u?

Fantastische training! Mijn personeel voelt zich veel beter en veiliger nu.